‘The Residence’ Radhus

“The Residence” är ett spännande projekt som påbörjades 2011 och byggs i ett område med en underbar utsikt längs med den östra kustlinjen. Här är din chans att äga en prestigefull lägenhet från Carrington i en idyllisk miljö.

Här ligger totalt 24 lägenheter grupperade i åtta radhus med tre lägenheter i varje block utspridda i en hästskoform. Området omgärdas av vackra trädgårdar, en gemensam swimmingpool, rekreationsområde, privat parkering och självklart fantastiska vyer över havet och bergen. Tvårumslägenheterna har en egen takterrass och enrumslägenheterna har en spännande rymd med ett sovloft och mycket ljusinsläpp.

Två sovrum (boyta 100m²)
Våra nyproducerade lägenheter på ´The Residence´ har fått en modern, skandinavisk touch. Bostadsytan fördelas över tre våningar och erbjuder en överlägsen komfort till konkurrenskraftiga priser. När du kommer in i tvårumslägenheterna har du först en liten tvättstuga till höger om ingången och en gästtoalett till vänster i den lilla hallen som sedan leder in till ett kök och vardagsrum med öppen planlösning. Från vardagsrummet leder stora franska dörrar ut till en terrass med utsikt över den gemensamma trädgården. Första våningen har två sovrum med inbyggda garderober och ett gemensamt badrum. Från första våningen finns en privat terrass som leder vidare till en övre takterrass. Terrasserna är rymliga med gott om plats för umgänge, sol och BBQ och har en hänförande utsikt. Som standard finns uttag för el och vatten.

Enrumslägenheter (60m² boyta)
Våra enrumslägenheter är mycket efterfrågade och består av rymliga kök med öppen planlösning till vardagsrummet där det är öppet upp till nock. Badrummet är placerat bredvid ingången till lägenheten. Från vardagsrummet har du access ut via franska dörrar till en liten terrass som har utsikt över den gemensamma poolen och trädgården. På första våningen ligger sovrummet med inbyggda garderober och en halvt öppen vägg som ger dig utsikt både ner till vardagsrummet samt över området utanför.

Alla lägenheterna har som standard kontakter för satellitmottagning, Internet, TV och telefon (som ägare har du själv ansvar för att beställa den typ av abonnemang du vill ha tillgång till).